Workshops bloemschikken 2023

DIY workshop pakketten. De nieuwsbrief is verstuurd op 15 maart. 


Kies zelf een datum op een dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag
Filmpjes via youtube, overal op af te spelen in je eigen tijd
Opgeven graag via Whattsapp 06-20808300
Ophalen atelier Bloemstylist Hazelaar 5 in Naaldwijk
Of verzenden op dinsdag of woensdag ivm het weekend, dan blijft het te lang onderweg (verzendkosten €6,95 postnl op eigen risico)
Workshop : "Toef" €40
- los bij te bestellen: Bali kruik pot €29,95 - 


"Kruiktoef" of "festoen" €40

- los bij te bestellen: Bali kruik pot €29,95 -

Sobere toef met producten die mooi indrogen afgewerkt met stoer touw. Je kan de toef leggen over een kruik, misschien heb je er zelf 1 of anders verkoop ik mooie bruine bali potten. Deze zijn 24 bij 25 cm.

De toef kan je ook als festoen maken om neer te leggen of op te hangen. De eitjes en veertjes krijg je er gratis bij, alleen voor pasen. Als deze toef ingedroogd is heb je er lang plezier van. Materiaal genoeg, de toef kan tot ruim een meter gemaakt worden.

Filmpje via youtube, ik maak nog een extra filmpje wat te maken met restgroen. Het pakket is compleet voor een flinke festoen.

Zelf nodig: Draadtang en snoeischaar                   Uitlevering van dinsdag tm vrijdagWorkshop: "Bloemen Krans" € 45 

Bloemenkrans: in een oasis steekschuim gestoken bloemenkrans met mooie materialen. In zachte kleuren, het voorbeeld is iets feller van kleur door de bloemen die ik nog voorradig had. In het midden een leuk zalmroze kruikvaasje. Met mooie vlinders en gouden of roze kwartel eitjes.


Zelf nodig: mes en snoeischaar 

Uitlevering van dinsdag tm vrijdag


Online DIY bloemschikworkshop

Er zijn op dit moment ALLEEN online workshops mogelijk, dus niet in het atelier

Eerst even wat uitleg, sinds maart 2020 kunt u uw workshop thuis maken met behulp van een instructiefilmpje. Het werkt zo:

  • U kiest een workshop naar keuze.
  • bedenkt zelf een datum van (dinsdag t/m vrijdag) en contact mij
  • opgeven via tel of WhatsApp 0620808300 of email vreugdenhilbianca@gmail.com (bij geen reactie van mij is uw reservering niet gegarandeerd)
  • U haalt het pakket met instructie filmpje (via you-tube) op in het atelier en maakt op eigen tijd, thuis het stuk.
  • U krijgt een tas (of doos bij verzenden) met alle benodigde spullen, materialen én online instructie filmpje welke op ieder apparaat met internet af te spelen is of het nu tablet, tv of telefoon is. U kunt pauzeren en terugspoelen voor pauze of nog eens kijken. Zijn er vragen tijdens de workshop kunt u mij appen, ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.
  • Locatie ophalen Atelier Hazelaar 5 in Naaldwijk. Bij de parkeerplaats, aan de achterkant de witte deur, daar zit een ringdeurbel en is mijn atelier.
  • Betaling contant, tikkie, betaalverzoek of pinnen en gratis wifi beschikbaar.
  • grote parkeerplaats voor veel auto's bij de achterdeur


De kleuren zijn zoals de voorbeelden, soms kunnen producten iets afwijken, mochten ze niet voorradig zijn bij de groothandel.

De filmpjes worden 1 x gemaakt en workshops lopen door totdat de ondergrond op is. Het kan dus zijn dat u andere dagverse producten (bloemen of blad) krijgt dan ik in het filmpje laat zien. Het is wel altijd naar waarde maar bijvoorbeeld een gerbera kan ook een roos zijn.

U zorgt zelf voor een mesje of schaar, dit staat per workshop vermeld.

Voor alle workshops geld, op =op

De workshops zijn meestal snel vol dus geef je tijdig op. Nieuwsbrief lezers krijgen als eerste de informatie.  Na de nieuwsbrief komt het op de website en dan op facebook en instagram. Facebook en instagram komen als laatste. Dit omdat niet iedereen facebook heeft en zo toch iedereen de kans heeft om zich op te geven.

p.s. de producten zijn altijd dagvers en voorbeelden zijn vooruit gemaakt en kunnen dus altijd iets afwijken van de voorbeeld foto. De materialen zullen ruim in uw pakket aanwezig zijn. Mocht er onverhoopt iets verkeerd zijn met het pakket gelieve direct contact met mij opnemen

  • Ik heb al vele mensen blij mogen maken en iedereen heeft een echt eigen gemaakt stuk.