Workshops bloemschikken 2024

DIY workshop pakketten 2024. 


-- er zijn op dit moment geen workshops beschikbaar --


Doe-het-zelf pakket: Kies zelf een datum en haal het op (ophalen dinsdag t/m vrijdag)

Filmpjes via youtube, overal op af te spelen in je eigen tijd.

Het groen en bloemen kunnen verschillen met hetgeen in het filmpje getoont wordt ivm de beschikbare daghandel.

Neem het liefst contact met mij op via Whatsapp 06-20808300; lukt dit niet dan stuur je een e-mail vreugdenhilbianca@gmail.comOphalen atelier Bloemstylist Hazelaar 5 in Naaldwijk Of verzenden op maandag, dinsdag of woensdag. Niet in het weekend, dan blijft het te lang onderweg (verzendkosten €6,95 postnl Nederland of €12 of hoger naarBelgië, op eigen risico)
extra uitleg Online DIY bloemschikworkshop

De workshops zijn meestal snel vol dus geef je tijdig op. Nieuwsbrief lezers krijgen als eerste de informatie.  Na de nieuwsbrief komt het op de website en dan op facebook en instagram. Facebook en instagram komen als laatste. Dit omdat niet iedereen facebook heeft en zo toch iedereen de kans heeft om zich op te geven.

p.s. de producten zijn altijd dagvers en voorbeelden zijn vooruit gemaakt en kunnen dus altijd iets afwijken van de voorbeeld foto. De materialen zullen ruim in uw pakket aanwezig zijn. Mocht er onverhoopt iets verkeerd zijn met het pakket gelieve direct contact met mij opnemen

Er zijn op dit moment ALLEEN online workshops mogelijk, dus niet in het atelier

Eerst even wat uitleg, sinds maart 2020 kunt u uw workshop thuis maken met behulp van een instructiefilmpje. Het werkt zo:

  • U kiest een workshop naar keuze.
  • bedenkt zelf een datum van (dinsdag t/m vrijdag) en contact mij
  • opgeven via tel of WhatsApp 0620808300 of email vreugdenhilbianca@gmail.com (bij geen reactie van mij is uw reservering niet gegarandeerd)
  • U haalt het pakket met instructie filmpje (via you-tube) op in het atelier en maakt op eigen tijd, thuis het stuk.
  • U krijgt een tas (of doos bij verzenden) met alle benodigde spullen, materialen én online instructie filmpje welke op ieder apparaat met internet af te spelen is of het nu tablet, tv of telefoon is. U kunt pauzeren en terugspoelen voor pauze of nog eens kijken. Zijn er vragen tijdens de workshop kunt u mij appen, ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.
  • Locatie ophalen Atelier Hazelaar 5 in Naaldwijk. Bij de parkeerplaats, aan de achterkant de witte deur, daar zit een ringdeurbel en is mijn atelier.
  • Betaling contant, tikkie, betaalverzoek of pinnen en gratis wifi beschikbaar.
  • grote parkeerplaats voor veel auto's bij de achterdeur


De kleuren zijn zoals de voorbeelden, soms kunnen producten iets afwijken, mochten ze niet voorradig zijn bij de groothandel.

De filmpjes worden 1 x gemaakt en workshops lopen door totdat de ondergrond op is. Het kan dus zijn dat u andere dagverse producten (bloemen of blad) krijgt dan ik in het filmpje laat zien. Het is wel altijd naar waarde maar bijvoorbeeld een gerbera kan ook een roos zijn.

U zorgt zelf voor een mesje of schaar, dit staat per workshop vermeld.

Voor alle workshops geld, op =op

  • Ik heb al vele mensen blij mogen maken en iedereen heeft een echt eigen gemaakt stuk.