Er is geen video geplaaatst

Hoe maak je een boeket in vaas met smalle opening.

Hoe maak je een boeket in een vaas met een kleine openging? Ik laat het in dit filmpje zien. Deze keer word het een groen boeket in allerlei tinten.

Bloemen in een vaasje met frame zetten.

Stap voor stap beschrijving om met weinig bloemen en blad en appart vaas arrangementje te maken.

Boeket maken voor moederdag

Met alleen groene bloemen en blad in veel tinten groen een boeket voor moederdag maken. Het filmpje werd gemaakt bij Dracaena kwekerij Dragontree en ook hun groen werd erin verwerkt. Blad op een stok, Dracaena groen is lang houdbaar.

Zelf maken, ring of hanger met groen

In dit filmpje laat ik zien hier je een botanische ring maakt. Leuk om op te hangen aan de wand of haak. Gebruik eventueel groen wat in kan drogen zo blijft het lang goed. Succes!

Koningsdag kroon 2018

In dit filmpje maak ik een bloemstuk met een kroon er in verwerkt voor koningsdag. Benodigdheden: schaal,oasis,kroon,mes,snoeischaar,ijslandsmos,divers groen en diverse bloemen. Eventueel wat bouwmateriaal bv lint en bamboe ringen

Zelf bloemen in een vaas schikken

Hoe zet je een mooie bos bloemen in een vaas? Met deze eenvoudige tips kan je zelf een mooi boeket in je vaas maken. Zorg altijd voor een schone vaas, verschoon ook regelmatig het water en geniet zo lang mogelijk van de bloemen.

Paasboom maken 2018

In dit filmpje laat ik zien hoe je een behoorlijk aparte paas creatie maakt. Deze methode kan je toepassen op allerlei andere ondergronden.

Paasstuk bloemschikken

In deze video laat ik zien hoe je eenvoudig toch een bijzonder bloemstuk maakt voor Pasen. Wat heb je nodig: draadmand, halve styropor bol, oase, mos, blad, bloemen, eieren, stokjes een mes en snoeischaar. Stuurt u mij uw creatie?

Valentijns boeket groot 2018

Op locatie in een Dracaena kwekerij laat ik zien hoe ik een groot valentijn boeket maak. Veel diverse rode bloemen en Dracaena groen, de foto's zijn oa ook op facebook te zien https://www.facebook.com/bloemstylistbiancvreugdenhil/

Boeket maken voor Valentijn

In dit filmpje maak ik een boeket in een frame. Voor Valentijnsdag gebruik ik alleen rood tinten en Dracaena groen van Dragontree.

Hoe maak je een kerststuk

In deze mini workshop voor 1 persoon laat ik zien hoe je een kerststuk voor op tafel maakt. Deze film werd gemaakt door Dragontree, in het bedrijf werd druk gewerkt waardoor je soms werkgeluiden hoort. Wat mooi te zien is hoe de opbouw van het stuk gaat en hoe het werkt tijdens een workshop.

Kerst tafel aankleden

Versnelde opname van het maken van een compleet gevulde kersttafel. De kerststukken en festoen maakte we in een eerder filmpje

Festoen maken voor kerst

Hoe maak je een festoen, eenvoudig uitgelegd. Gebruik eigen groenmaterialen naar keuze en maak ook zo'n mooie blikvanger!

Klein herfst stukje bloemschikken mèt bloopers

Herfststukje om eenvoudig zelf te maken, eventueel met andere materialen.

Hoe maak je een corsage

Een bijzondere corsage met Dracaena groen, gemaakt door Bloemstylist Bianca Vreugdenhil bij Dragontree

Corsoboot 2017

Corsoboot #kleurjetuin met cyclamen door Bloemstylist Bianca Vreugdenhil. In opdracht van Schoneveld en Varinova. Film gemaakt door Let's Photograph. Hoe maak je een corsoboot

Opmerkingen

Femmie

05.12.2020 21:49

Hallo, ik vond het kerststuk met die buste héél mooi. En zo duidelijk uitgelegd , kun je het nog bestellen? En wat kost het?

Bloemstylist Bianca Vreugdenhil

06.12.2020 09:42

Hallo Femmie, bedankt! Wat leuk sat u het zag op YouTube. Helaas is de buste voor dit jaar uitverkocht.

Meest recente reacties

21.12 | 11:32

Goedemorgen Lyda, bedankt! Mijn bezorg gebied is het Westland, het mag uiteraard wel opgehaald worden.

21.12 | 10:29

Goedemorgen, je maakt prachtige kerst-bloemstukken en -boeketten
Ik ben op zoek naar een kerststuk op schaal of een mooi boeket op het graf van mijn ouders.Maar ik woon in Zandvoort! Groetjes Lyda

27.01 | 14:57

Hallo E. Broos, op de pagina nieuwsbrief of mail kunt u via het rode woordje "hier" uzelf aanmelden. Ivm privacyregels kan ik het niet voor u doen. Anders zou ik als bedrijf ongewenste mail sturen.

27.01 | 14:19

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.

Deel deze pagina