15. sep, 2017

Groene vingers

Vanmiddag was ik voor een fotoshoot bij Dracaena kwekerij Dragontree. Luke, onze zoon is mee en Agnes verteld hem van alles over de planten die er worden gekweekt.

Er wordt in deze kwekerij geen gif gebruikt en dus zitten er overal beestjes. Goeie beestjes zoals padden, spinnen en salamanders.

Luke vind het reuze interessant en krijgt een plant mee om thuis te verzorgen.

Ruud zegt tegen hem: "Heb je wel groene vingers?" Luke kijkt hem aan. "Laat je vingers eens zien, zijn ze groen?" We lachen erom en tegelijkertijd Luke trapt er niet in.

Maar alle gekheid op een stokje, groene vingers beginnen als ze nog klein zijn. Hoe vaker en hoe meer kinderen leren over groen, hoe beter hun gevoel met de natuur is. Al deze herinneringen worden meegenomen naar later, om uit te groeien tot ├ęcht GROENE vingers.

Meest recente reacties

21.12 | 11:32

Goedemorgen Lyda, bedankt! Mijn bezorg gebied is het Westland, het mag uiteraard wel opgehaald worden.

21.12 | 10:29

Goedemorgen, je maakt prachtige kerst-bloemstukken en -boeketten
Ik ben op zoek naar een kerststuk op schaal of een mooi boeket op het graf van mijn ouders.Maar ik woon in Zandvoort! Groetjes Lyda

27.01 | 14:57

Hallo E. Broos, op de pagina nieuwsbrief of mail kunt u via het rode woordje "hier" uzelf aanmelden. Ivm privacyregels kan ik het niet voor u doen. Anders zou ik als bedrijf ongewenste mail sturen.

27.01 | 14:19

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.

Deel deze pagina