16. mrt, 2020

Corona tijd

Ik ga even mijn hart luchten, want wat een vreemde gewaarwording! De kinderen zijn thuis, alle scholen dicht, geen sport. Ik ben ook een dag thuis, dat dagje thuis had ik al gepland want vandaag krijgt mijn vader, wie u welleens ziet bij bezorgingen, een hartkatheresatie

Spannend en raar want mijn moeder, wie eigenlijk altijd bij de workshops is, mag niet mee ivm haar ernstige longziekte.

Zelf moet ik oppassen ivm mijn autoimmuum ziekte en wil ook veiligheid voor de klanten. Nu werk ik alleen, in het atelier en bij bestellingen blijven we ruim bij elkaar vandaan en betaling kan met contactloos pinnen of een tikkie.

Ik weet niet hoe het gaat lopen met de veiling, heel veel kwekers zitten in heel zwaar weer omdat er geen afzet meer is Veel draait door en wordt direct vernietigd. In 75 jaar is de verkoop niet zo slecht geweest. Doordat cafés, hotels en verenigingen gesloten zijn hoef ik daar ook niet te leveren. Verder ga ik de komende dagen alle workshoppers benaderen over de diverse oplossingen die ik te bieden heb.

Het rouwwerk gaat gewoon door maar ook bij begravenissen mogen maar een beperkt aantal mensen aanwezig zijn.

Heel verhaal maar er gebeurt ook gewoon veel en ik heb zoveel lieve volgers, dank voor de privé berichten en lieve woorden

En natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en blijf ik jullie inspireren met gezellige bloemen foto’s en ideeën.

Voor nu, veel sterkte

Update mei: gelukkig gaat het goed, mijn vader wacht nog op een hartoperatie, hij heeft meerdere verstoppingen en vernauwingen. Dankbaar dat ik toch veel bloemwerk mag maken, we kijken positief vooruit.

Meest recente reacties

21.12 | 11:32

Goedemorgen Lyda, bedankt! Mijn bezorg gebied is het Westland, het mag uiteraard wel opgehaald worden.

21.12 | 10:29

Goedemorgen, je maakt prachtige kerst-bloemstukken en -boeketten
Ik ben op zoek naar een kerststuk op schaal of een mooi boeket op het graf van mijn ouders.Maar ik woon in Zandvoort! Groetjes Lyda

27.01 | 14:57

Hallo E. Broos, op de pagina nieuwsbrief of mail kunt u via het rode woordje "hier" uzelf aanmelden. Ivm privacyregels kan ik het niet voor u doen. Anders zou ik als bedrijf ongewenste mail sturen.

27.01 | 14:19

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.

Deel deze pagina